Nezařazené

** Marinované tofu na rajčatech s jasmínovou rýží

Venku pršelo, vozovka byla špatně opravená (Evropská unie) a voda se držela uprostřed. V kalužích se odrážely stromy – sloupy s elektrickým vedením, na kterém neseděla ani jedna vlaštovka. Bylo pošmourno (čeština je tak rozmanitá, řekla a do úst se jí vkradlo it´s true) a vzduchem se nesl řev motorek – zatímco ona jedla poprvé v životě jasmínovou rýži, Rosi a „ti další motorkáři“ bojovali o první místo na světovém mistrovství Grand Prix, přímo za jejím domem. Na těch závodech nikdy nebyla, ale díky nim si vydělala něco peněz na foťák. A jak bylo pošmourno, nemohla zvěčnit talíř se svojí první jasmínovou rýží, protože by byl snímek tmavý, bez barev a nebo zrnitý. A nikdo nechce mít první chuťový zážitek zaznamenaný za takových podmínek. A tak místo fotografie jste si zde mohli přečíst její příběh – můj příběh, pozadí kulinářského zážitku. Děkuji za pozornost :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chuť: 4/5 (hlavně s jasmínovou rýží!)

Náročnost: 2/5

Peníze: 3/5

Sytost: 4/5

Recept najdete zde: http://www.varimezdrave.cz/marinovane-tofu-na-rajcatech/ stejně jako mnoho důležitých rad :)

Reklamy

Co na srdci, to v prstech

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s